nieuws‎ > ‎

Dag van de leerkracht

Geplaatst 7 okt. 2016 02:44 door Karin Groenendijk   [ 7 okt. 2016 03:03 bijgewerkt ]
Op de eerste woensdag van oktober wordt de Dag van de leerkracht gevierd. Een dag waarop de meesters en juffen van Nederland in het zonnetje worden gezet. Dit jaar vierden we deze dag met alle meesters en juffen van onze stichting OPOD in ons gebouw. Der rode loper was uitgelegd, er was gezorgd voor een heerlijke versnapering en om 13.30 uur stond iedereen klaar om te luisteren naar........ons Mozaiekkoor.
14 kinderen van het koor kwamen op hun vrije dag terug om de juffen en meesters toe te zingen o.l.v. Yvette, de muziekjuf. Het 2e lied was Feest en daarbij moest iedereen meeklappen, zingen en springen. Het was een mooie start van een inspirerende middag.
De nieuwe wethouder van onderwijs ( Dhr. Peter Heijkoop) kwam al voor de 2e keer een bezoekje brengen en was vol lof over onze school. 
Onze bestuurder van OPOD (Niek Barendregt) vertelde over het Strategisch Beleidsplan 2016-2020 waarvan de 4 hoofdthema's zijn: OPOD werkt met bevlogen professionals, werkt toekomstgericht met 21ste eeuw onderwijs, geeft onderwijs van topkwaliteit en is in verbinding met de omgeving.
Na een kleine pauze gingen de 200 leerkrachten in workshops aan de slag rondom deze thema's. Ook hier ontvingen we weer veel complimenten over ons mooie gebouw.
De middag werd afgesloten met een drankje en hapje en lekker bijkletsen. Kortom: een prima Dag van de leerkracht !!






Comments