Hoe kan ik inschrijven?


Hoe kan ik inschrijven?

Niet alle basisscholen zijn hetzelfde. Daarom is het belangrijk om goed te kijken welke school bij u en uw kind past.

We nodigen u daarom uit om een kijkje te komen nemen in ons centrum. Wij geven u een rondleiding zodat u de sfeer kunt proeven. U kunt dan zien hoe wij in onze groepen werken. Daarna kunnen wij uw vragen in een persoonlijk gesprek beantwoorden.
Wij vinden het belangrijk dat u zich kunt vinden in de manier van werken in ons centrum.

Wanneer u daarna kiest voor Mozaïek, ontvangt u het inschrijfformulier in. I.v.m. een wettelijke verplichting verzoeken we u een ID-card of paspoort van uw zoon/dochter mee te nemen.


U heeft uw kind ingeschreven in ons centrum ? 

Een week of 5 á 6 voordat uw kind 4 wordt breekt de tijd aan om te komen wennen in de onderbouw. U krijgt bericht thuis op welke dag uw kindje verwacht wordt op school. Uw kind mag dan 2 dagdelen per week komen wennen. Met de juf wordt afgesproken op welke dagen dat het best uitkomt. Meestal worden er 2 dagdelen per week uitgezocht die u het best schikken. Uw kind komt dan om 8.30 uur op school en blijft tot aan de lunchpauze (zo rond 11.30 uur). Op deze manier is uw dochter of zoon alvast gewend aan de juf en de klasgenootjes en gaat het op z'n 4de verjaardag vol vertrouwen de groep in.
Als uw kind een paar weken op school zit, volgt een gesprek met de leerkracht.


Geïnteresseerd in een rondleiding en een persoonlijke kennismaking?
U kunt een afspraak maken met de directie. Telf: 078 6173806 of per email: info.mozaïek@opod.nl